Oppstalling

Vi tilbyr 20-25 bokser for oppstalling på Sundby. Vi har ukentlige treninger for annerkjente trenere og arrangerer jevnlig kurs med gjestetrenere og temakvelder. Vi ønsker å være en stall som rommer både hobby- og konkurranseryttere for et allsidig miljø og tilbyr derfor forskjellige oppstallingsløsninger. Les mer om dette her

Stallen

4x3 m bokser med luke

Ridehall

20x60 m ridehus med vinduer og filt/sandbunn fra Equi Pro

Paddocker

Store paddocker med tregjerder og sandbunn

Walker

Innebygd walker med plass til 8 hester

Solarium

Justerbart solarium

Turterreng

Fantastisk turterreng i utraffikert miljø rett utenfor døren.

Anlegget

80x40 m utebane med naturlig sandbunn. 20x60 m ridehus med vinduer og Equi Pro filt/sandbunn. Oppvarmet oppholdsrom med vindu inn til ridehuset. Store paddocker med tregjerder og sandbunn som holder seg fine hele året. Innebygd walker med plass til 8 hester. Fantastisk turterreng på godt underlag både sommer og vinter i utrafikkerte områder rundt stallen og tilgang til flere kilometer trav/gallopp- spor på Nannestad Travsportsenter og Flatner Terrengbane som ligger en kort skrittetur unna.

Stallen

Vi har to separate staller på Sundby. Lillestallen og Hovedstallen. Lillestallen er tilgjengelig for de som ønsker vanlig oppstalling med eller uten møkking. Hovedstallen er delt opp i to deler hvor rehabhestene og oppstallørene har hver sin del. Hovedstallen har 2 vaskespilt, stelleplass, tørkerom, vaskerom/toalett, solarium, spaavdeling, låsbart salrom med alarm, lagringsloft, oppvarmet oppholdsrom og direkte inngang til ridehuset. På oppstallørsiden er alle boksene 3x4 m store. Rehabsiden disponerer i tillegg bokser som er større for hopper med føll eller hester på bokshvile.

Alle fullservice oppstallørene står i hovedstallen. Les mer om fullservice her.

Prisliste oppstalling